เผยสารพิษเพิ่มความเสี่ยงเป็นโรคหัวใจ

Toksinlere maruz kalmak kalp hastalığı riskini artırır

ABD'de yapılan araştırmalar gösteriyor Belirli pestisitlere ve metallere maruz kalan işçilerde kalp hastalığı riski artar.

Eskort konya  ile güzel kızların raporları web incelemesinde kalabilirsiniz. İnalılmaz kızlar ile mutlu geirebilirsiniz.

Solventlere, metallere veya pestisitlere maruz kalan bir meslek çalışanı örneğiyle yapılan araştırmaya dayalıdır. Pestisitlere maruz kalan ve metale maruz kalan işçilerin kalp hastalığına yakalanma olasılığının iki ve dört kat daha fazla olduğunu, ancak solventlere maruz kalan işçiler için %6,1 oranında herhangi bir risk bulunmadığını buldu.Çalışılan işçilerin en az bir kalp rahatsızlığı vardı. , en yaygın varlıkla Koroner arter

 

"Önemli olan şey İyi havalandırılmış bir alanda çalışmak ve eldiven, gözlük veya koruyucu maske gibi koruyucu ekipman kullanmak gibi önlemler almak ve toksik maddelere maruz kalmayı en aza indirmek. Toksik maddelere maruz kaldığında ellerinizi veya cildinizi yıkamanız önemlidir” diyen baş araştırmacı Maria Argos, riskleri yönetme konusunda risk altındakilere sağlıklı gıda seçimleri yapmalarını ve egzersize yönelmelerini tavsiye etti.