จีอี เฮลธ์แคร์ (GE HealthCare) ย้ำความเป็นผู้นำด้านบริการทางการแพทย์ ด้วยโซลูชันดิจิทัลและเทคโนโลยีที่แม่นยำ เข้าถึงครอบคลุมทุกกลุ่ม ภายใต้คุณภาพความใส่ใจและปลอดภัย

 <Görüntü 1'i Ekle>          

100 yılı aşkın deneyimi ve uzmanlığıyla GE HealthCare, tüm sağlık hizmeti ihtiyaçlarınızı teknoloji ve teknoloji ile karşılamaya hazır, dünyanın önde gelen tıp ve sağlık teknolojisi sağlayıcılarından biridir.Tıbbi hizmetlerin verimliliğini artırmak için modern yenilikler. ve hizmet kapasitesini artırmak doktorların daha doğru teşhis koymasına yardımcı olan dijital çözümlerle ve ayrıca hastaların tüm alanları kapsayan tıbbi hizmetlere erişmesine yardımcı olmak, ana hedef olan maliyetleri azaltmak "Hasta Güvenliği"

            Khun Teerawan Srisuk, Ülke Müdürü, YE Medical Systems (Tayland) Co., Ltd.Bahsedilen GE Healthcare, ampul üreticisi Thomas Edison'un günlerinde kuruldu. Bu nedenle, tıbbi teknolojide güvenilir bir yenilikçi olarak 100 yılı aşkın teknoloji uzmanlığına sahiptir. Faaliyet alanı dünya genelinde 150 ülkeyi kapsamaktadır ve Tayland'daki GE Healthcare için ayrı bir şirkettir. ve 4 Ocak 2023'te NASDAQ'da halka açıldı. Bölünmenin bir sonucu olarak GE Healthcare, tarihin en büyük Med Tech pazarlarından biri haline geldi ve uzun süredir kabul edilen Tayland'da mevcut 600'den fazla hastaneden de görülebileceği gibi. birinci basamak hastanesi olup olmadığı ikinci seviye ve üçüncül seviyeler, daha iyi hasta bakımı sağlamada verimliliği artırmak için GE Healthcare'in ekipmanlarını kurma konusunda kendilerine güveniyor.

<Resim 2'yi Ekle>

Günümüzde tıbbi hizmetlere yardımcı olmak için teknoloji ve yenilik getirmenin önemi.

            Khun Teerawan, özellikle dijital ve teknolojik çözümler açısından çok önemli bir rol oynadığını söyledi. Tayland olduğu için Önemli bir medikal turizm merkezi ve artık yaşlanan bir topluma giriyoruz, bu da ülkedeki yaşlı insan sayısının artmasına neden oluyor. ve yerel sağlık altyapısı üzerinde baskı oluşturur.Kanser insidans oranları da dahil olmak üzere diğer sağlık hizmetleri eğilimleri , Kardiyovasküler hastalık oranlarındaki artış da sağlık hizmetlerine olan talebi hızlandırıyor. Bunalmış bir sağlık sistemi altında hala sağlık personeli sıkıntısı varken. Bunların hepsi, hasta ihtiyaçlarını karşılamak için dijital ve teknolojik çözümleri benimseme ihtiyacının bir parçasıdır.

รายละเอียดเพิ่มเติม คลิกที่นี่